Eladó lakás Budapest XXI. ker, 17.500.000 Ft, 37 négyzetméter
17,5 mFt
Budapest XXI. ker,
eladó lakás
Méret:
37 négyzetméter
Szobák:
2
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
lk086955-3687454
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest XXI. ker
Alapterület:
37 négyzetméter
Ár:
17.500.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10523393
Emelet:
földszint
Szobák száma:
2
Fűtés jellege:
konvektoros
Építési év:
50 évesnél régebbi
Ingatlan leírás
XXI. Mansfeld Péter utcában, csendes, jó lakóközösségű, 4 lakásos épületben eladó egy 37m2-es, 2 szobás, MŰSZAKILAG ÉS ESZTÉTIKAILAG IS TELJESEN FELÚJÍTOTT, NAGY TERASZOS, gázfűtéses, kedvező fenntartású lakás, KERTHASZNÁLATTAL, SAJÁT TÁROLÓHELYISÉGGEL.

Az ingatlanban 2 szoba, egy ablakos konyha, és egy fürdőszoba+wc helyiségek találhatóak, tágas terasza a bejárat előtt található, teljesen szeparált, fedett. A szobákat laminált parketta, a többi helyiséget és a teraszt járólap burkolja.

Az ingatlan 2017-ben teljes körben felújításra került. Ennek során cserélték a teljes falon belüli gépészetet (víz, villany, csatorna), az összes nyílászárót, a padló és faliburkolatokat, szerelvényeket, szanitereket, tartozékokat is a lakásban. A felújítás kívülről sem maradt el, az ingatlan külső, dryvit hőszigetelést és friss színezést kapott, illetve a tető teljes cseréje is megtörtént, modern, új cserepekkel került lefedésre.

A lakás fenntartása igen kedvező, a közművek mindegyike saját mérőórával rendelkezik, A külső hőszigetelés és a gázkonvektorok az ingatlan takarékos fűtését teszik lehetővé.

Az ingatlanhoz a tágas teraszon kívül kerthasználat is tartozik, a ház ugyanis kb. 400m2-es, közös használatú, kerti bútorokkal is berendezett kerttel rendelkezik, melyet a kerti bútorokat is beleértve minden lakó használhat. A kert végében tárolóhelyiségek is találhatóak, melyek közül az egyik kizárólagosan a lakáshoz tartozik, önálló, zárható, mérete kb. 6m2. Parkolni a ház előtt lehetséges, gépkocsival a telekre beállni nem lehet.

A környék ellátottsága remek. Óvoda, iskola, rendelő, gyógyszertár, játszóterek, parkok, kisebb és nagyobb üzletek, szupermarketek, bevásárlóközpont a közelben mind-mind elérhetőek. A tömegközlekedési ellátottság szintén remek, a HÉV végállomása mindössze 5 perc sétányira található, mellyel 10-12 perc utazás a Boráros tér, de előtte a Közvágóhídnál is megáll. Emellett számos autóbusz is nyújt összeköttetést a kerület és a szomszédos kerületek fontosabb pontjaival, és a KÖKI metróállomással is.

Referencia szám: LK086955
Térkép
Érdeklődés
Hajzer Gabriella
Az értékesítő:
Hajzer Gabriella
Duna House Vécsey utca
+36-20 3724716
 
 
 
 
 
 
Küldés