Eladó lakás Budapest XX. ker, 22.600.000 Ft, 40 négyzetméter
22,6 mFt
Budapest XX. ker,
eladó lakás
Méret:
40 négyzetméter
Szobák:
1
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
lk078241-3681496
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest XX. ker
Alapterület:
40 négyzetméter
Ár:
22.600.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10523404
Emelet:
földszint
Szobák száma:
1
Fűtés jellege:
konvektoros
Építési év:
50 évesnél régebbi
Ingatlan leírás
XX. Tátra téri piactól mindössze 1 perc sétányira, rendezett, jó lakóközösségű, 6 lakásos társasházban eladó egy 39m2-es, jó állapotú, KÖNNYEDÉN MÁSFÉL SZOBÁSSÁ ALAKÍTHATÓ, galériázott garzonlakás, BEÉPÍTHETŐ TETŐTÉRREL (tervdokumentáció rendelkezésre áll), tágas TERASSZAL, saját TÁROLÓHELYISÉGGEL.

Az ingatlanban egy tágas, galériázott szoba, egy előszoba, fürdőszoba + wc, és egy ablakos, étkezős konyha helyiségek kaptak helyet. A szoba parkettás, a többi helyiség járólapos burkolatot kapott. A lakás könnyedén másfél szobássá alakítható, amennyiben a konyhát a szobába helyezzük (amerikai konyhás nappali), és helyén hálószobát alakítunk ki. A lakás bejárata előtt tágas, kb. 20m2-es, FEDETT TERASZ kapott helyet.

A lakás tetőtere beépíthető, melyhez a teljes tervdokumentáció rendelkezésre áll, az új tulajdonost illeti. A beépítéshez a társasház teljes lakóközössége már írásos hozzájárulását adta. A tetőtérben további két hálószoba, illetve igény szerint egy fürdőszoba kialakítására is lehetőség nyílik.

A lakás fenntartása kedvező, minden közmű méréséről saját óra gondoskodik. A fűtést gázkonvektorok, a melegvíz ellátást villanybojler biztosítja. A meleg nyári napokon a kellemes hőfokról klíma gondoskodik, a bent lakók biztonságára riasztórendszer vigyáz.

A lakás állapota jó, pár éve történt meg szinte teljes körű felújítása. Mindössze az azóta, használatból adódó kisebb munkálatok (pl. festés) elvégzése lehet igény szerint indokolt.

A társasház tiszta, rendezett, mindössze 6 lakásos. A lakóközösséget rendezett körülmények között élő, zömében egyedülálló emberek alkotják. Az épület külső és belső homlokzata is rendezett.

A lakás bejárata előtt 20m2-es, fedett terasz biztosít pihenésre, családi és baráti összejövetelekre remek helyszínt. A lakáshoz a társasház kertjében egy saját használatú, kb. 8m2-es, tégla építésű tárolóhelyiség is tartozik.

A környék ellátottsága kitűnő. Óvoda, iskola, rendelő, gyógyszertár, kisebb és nagyobb üzletek karnyújtásnyira vannak, a Pesterzsébeti, Tátra téri piac mindössze 1 per sétányira van. A tömegközlekedési ellátottság szintén remek, a közelben megálló 51-es és 52-es villamosokkal, 23-as, 66-os, 148-as autóbuszokkal könnyen, gyorsan, és átszállás nélkül elérhető a Határ úti és a KÖKI metróállomás, a Nagykörút (Boráros tér és Mester utca), továbbá a környező kerületek központi részei is.

Az ingatlan irányára: 23,6 M Ft

Referencia szám: LK078241
Térkép
Érdeklődés
Tóth Norbert.
Az értékesítő:
Tóth Norbert.
Duna House Vécsey utca
+36-70-364-60-78
 
 
 
 
 
 
Küldés