Eladó ház Budapest XIX. ker, 28.900.000 Ft, 50 négyzetméter
28,9 mFt
Budapest XIX. ker,
eladó ház
Méret:
50 négyzetméter
Szobák:
2
Fűtés jellege:
Konvektoros
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
hz691444-3687392
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
házrész
Település:
Budapest XIX. ker
Alapterület:
50 négyzetméter
Ár:
28.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10523371
Szintek száma:
földszintes
Szobák száma:
2
Fűtés jellege:
konvektoros
Kor:
50 évesnél régebbi
Telekterület:
75
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Kispest csendes utcájában
Kétlakásos udvarban, önálló 75 nm-es telekrésszel kétszobás jó állapotú házrész lehet az Öné egy panellakás áráért.
Az udvaron egy kétgenerációs ingatlan is található, mely szintén az értékesítés fázisában van, amennyiben generációk összeköltözésén gondolkodik kérem keressen a megadott elérhetőségeink egyikén. A hirdetésben szereplő 50 nm-es ház két szobás jó állapotú, tehermentes rövid határidőn belül költözhető. Az ingatlanhoz tartozik szintén egy 22 nm-es saját használatú pince-tároló is.
Az ingatlan a szó klasszikus értelmében házrész de ezen a telekrészen társasházként üzemelnek mivel ebben az udvarba, még ott a kétgenerációs ház is.
A telek rész felosztott a két lakás között, mindenki a sajátját használja és mindenki a sajátjáért felel. Két autó kényelmesen tud parkolni az udvaron.
Eladó ingatlana van? Ingatlant vásárolna? Pénzügyi segítségre lenne szüksége? ÉRTÉKESÍTÉS, VÁSÁRLÁS, ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS MEGKÖTÉSE, HITELFELVÉTEL ONLINE IS!A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása. Hitel, CSOK ÉS Babaváró ügyintézés garantáltan a leggyorsabban, a legjobb feltételekkel. Személyre szabott, ingyenes pénzügyi tanácsadás biztosításokkal és befektetésekkel kapcsolatban is. Jöjjön el egy díjmentes hitel tanácsadásra!
DUNA HOUSE – MI TUDJUK A MEGOLDÁST! ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÉS HASZNÁLT INGATLANOK KÖZVETÍTÉSE, BANK SEMLEGES TANÁCSADÁS, TELJES KÖRŰ, DÍJMENTES HITELÜGYINTÉZÉS!

Referencia szám: HZ691444
Térkép
Érdeklődés
Hajzer Gabriella
Az értékesítő:
Hajzer Gabriella
Duna House Vécsey utca
+36-20 3724716
 
 
 
 
 
 
Küldés